Sähkötyöt

Archive


Categorise


Recent Posts


Sähköasennukset

Sähkötyöt kustannustehokkaasti loppuun asti ja laadusta tinkimättä, oli kyseessä sitten saneeraus- tai uudiskohde, pistorasian kytkentä tai koko liiketila.

Olemme sähköurakoitsija ja töihimme kuuluvat kaikki alle 1000 V sähkötyöt, jotka hoidamme nykyisten standardien vaatimalla tarkkuudella. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyritys ja pidämme osaltamme huolta siitä että asiakkaidemme sähköverkot, valaistus, lämmitys, turvajärjestelmät ja koneet toimivat kodeissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Asenteestamme kertoo parhaiten 5 vuoden takuu, jonka myönnämme kaikille tekemillemme töille.

Suunnitteletko keittiön tai kylpyhuoneen uusimista tai kenties pistorasian vaihtoa? Meille kaikki työt ovat tärkeitä oli kyse sitten pienestä tai suuresta työstä. Osaavat asentajamme tietävät mitä ja miten tekevät, jolloin kustannukset pysyvät hyvin hanskassa. Meillä sama asentaja hoitaa jokaisen projektin alusta loppuun, eikä vastassa ole aina uusi naama ja uudet ihmettelyt. Kaikkein pienimmät työt hoituvat ripeästi jo pelkästään huoltoautosta löytyvillä tarvikkeilla.

Toimivuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa valaistuksella

Nykypäivänä vaihtoehtoja ja ratkaisuja valaistukseen on laajalti. Tämä kertoo valaistuksen merkityksen tärkeydestä ja siihen kannattaakin panostaa, jotta saavutetaan paitsi käytännöllinen ja toimiva ratkaisu unohtamatta tunnelmaa ja wau-elementtiä luovia mahdollisuuksia. Meiltä saat ideoita valaistuksen toteuttamiseen jo pelkällä puhelinsoitolla. Kokemuksemme perusteella suosittelemme ja käytämme suurimmassa osassa kohteitamme LED valoja. LED valot ovat energiatehokkuutensa ja pienen kokonsa ansiosta usein järkevin ja eniten mahdollisuuksia tarjoava valinta. Tutustu työnäytteisiimme

Olisiko vihdoin aika vaihtaa urakoitsijaan joka tietää vastuunsa ja pistää kaikki paukut yhteisen päämäärän saavuttamiseen. Urakoitsijaan joka pystyy hoitamaan sähköjen lisäksi myös tietoliikennekaapeloinnin ja antenniverkon alusta loppuun.

Tiukat aikataulut, teknisesti vaativat kohteet ja yhteistyö suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa ovat meille tuttuja. Tekemisen meiningillä ja joustavuudella asiakkaita ja kumppaneita kohtaan olemme osoittaneet osaamisemme tason useaan otteeseen. Mittaukset ja dokumentointi kuuluvat jokaiseen työhön kuin myös niiden toimitus tilaajalle. Laskusta näet aina päivämäärän, toteutuneet tunnit ja selvityksen tehdystä työstä. Näin varmistamme molemmin puoleisen luottamuksen säilymisen läpi asiakassuhteen.

Erityisesti kun saneerataan vanhaa ei yllätyksiltä yleensä voida välttyä. Siksi onkin paras valita kumppaniksi alansa ammattilainen, jolla on kokemusta vastaavanlaisista töistä ja joka osaa neuvoa tarpeisiin mitoitetuissa tarvike- ja laitevalinnoissa. Vanhojen sähköjen tilalle asennetaan turvallisemmat, energiatehokkaammat ja mukavammat – tämän päivän tarpeisiin sopivat sähkötarvikkeet.

Sähkötekniikan kehittyessä nopeassa tahdissa saattaa uusissakin rakennuksissa olla jo päivitettävää. Esimerkiksi energiatehokkuutta voi parantaa ja käyttökustannuksia alentaa asentamalla LED-valaisimia ja liiketunnistimia vanhojen tilalle. Valaistuksen uusiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin niin taloudellisesti kuin mukavuutta ja turvallisuutta lisäävillä ominaisuuksillakin.

Sähköhuolto on merkittävä osa liiketoimintaamme. Meillä on tarvikkeet, laitteet ja ammattitaito hoitaa kiinteistön sähkö- tele- ja AV-huolto kokonaisvaltaisesti. Tee kanssamme huoltosopimus ja laitteistosi on tästä eteenpäin osaavissa käsissä ja vian sattuessa saat palvelua ripeästi ja vielä järkevään hintaan. Ylläpitävillä ja ennakoivilla toimenpiteillä kuten määräaikaistarkastuksilla olet aina askeleen edellä ja vältyt yllättäviltä vahingoilta. Veroprosenttilaskurilla voit laskea paljonko meidän työntekijät maksavat ansioveroa palkasta.

Yrityspuistot, joissa palvellaan jopa 100 eri toimijaa ja asiakasta ovat meille tuttu toimintaympäristö. Käytössämme on viisi huoltoautoa, joista usein löytyy tarvittavat tarvikkeet työn suorittamiseen saman tien ja läheisten suhteidemme ansiosta saamme myös erikoisosat nopeasti paikalle.